Kuvaus
Luomu Rooibos makuina karpalo, appelsiini ja inkivääri. Koikkelan teet ovat saaneet avainlipun merkiksi kotimaisuudesta.
- 70 grammaa maustettua luomuteetä
- Ainesosat: luomu Rooibos-tee, appelsiininkuori, inkivääri, luontainen aromi, karpalo, kehäkukka
- Kaikki ainesosat luomua (paitsi luontainen aromi)
- Valmistuttaja: Koikkela Kustannus, Ruukki
- Valmistaja: Café Nazca, Kuopio
Rooibos on kofeiiniton, makeahko yrttitee, joka valmistetaan rooibos-pensaan neulasista. Rooibos-tee sisältää paljon antioksidantteja.
Rooibos-tee vain paranee pitkällä haudutuksella – haudutus ei kitkeröitä rooibos-teetä, sillä se sisältää hyvin vähän tanniineja.
Vinkki: Koska Rooibos sisältää vähän tanniineja, siitä saa makoisan jääteen! Eli jos keität ylimääräistä Rooibos-teetä, laita loput jääkaappiin, jolloin saat makeaa jääteetä! Tanniinittomana Rooibos-tee ei maistu kitkerältä myöskään vanhana.
Valmistusohje:
- 15-20 grammaa / litra
- 100ºC vesi
- Hauduta 7-10 minuuttia
erkki –
hyvää
Kiiki –
Mukava kuulla, että Tellun tee maistuu 🙂 Kiitos palautteesta ja aurinkoista loppukesää! Terveisin Kiiki