Ale!

Tue Help Center Ukraine-Oulu, tukipaketti 3

Alkuperäinen hinta oli: 8,50 €.Nykyinen hinta on: 6,80 €. (sis. alv)

Tue Ukrainasta paenneita lapsia lahjoittamalla laadukkaat sivellinhuopakynät taiteilua ja väritystä varten. Tukipaketti 20% alennuksella, ilman toimituskuluja. Koikkela toimittaa lahjoitukset Help Center Ukraine-Oulu -järjestölle.
Tutustu myös muihin Help Center Ukraine-Oulu -tukipakettivaihtoehtoihin.

Kiitos, kun autat. 💙💛

Tuotetunnus (SKU): LAHJAUKRALAPSTUS Osastot: ,

Kuvaus

Tue Help Center Ukrain-Oulu -järjestön kautta Ukrainasta paenneita lapsia lahjoittamalla laadukkaat sivellinhuopakynät – paketti sisältää 12 eriväristä tussia. Katso myös muut tukipaketit ukrainalaisille lapsille.

Tukipaketissa maksat tuotteista 20% ovh-hintoja vähemmän etkä joudu maksamaan toimituskuluja. Toimitusosoitteesta ei tarvitse huolehtia – Koikkela Kustannus toimittaa kirjat Help Center Ukraine-Oululle.

Kirjat ja kynät tulevat tarpeeseen, sillä Ukrainasta paenneilla lapsilla ei ole mukanaan kirjoja. Värityskirjat tuovat mukavaa tekemistä ja lisäksi puuhakirjojen lyhyet tekstit auttavat oppimaan uuden maan kieltä. Valittavanasi on kolme erilaista puuha/värityskirjaa (kotimaisia Avainlippu-tuotteita) ja laadukkaat tussit. Kokoa tuotteista mieleisesi paketti.

Help Center Ukraine-Oulu on hyväntekeväisyysjärjestö, joka perustettiin nopealla aikataululla maaliskuun 2022 alussa. Järjestö kerää kaikenlaista tarpeellista Ukrainasta paenneille yhteistyössä monien tahojen kanssa. Koikkela Kustannus haluaa olla mukana auttamassa ja tuomassa iloa lapsille.

Voit tutustua Help Center Ukraine-Ouluun heidän Facebook-sivuillaan.

Kiitos, kun autat. 💙💛

Tukipaketti 3: Koh-i-noor sivellinhuopakynät

Sivellinhuopakynissä yhdistyvät siveltimellä maalaamisen ja huopakynien parhaat puolet. Taipuisan kärjen ansiosta voi maalata pintaa tai tehdä tarkempaa kynäjälkeä. Rikkaat, kirkkaat sävyt. Ergonomisesti muotoilluista kynistä saa tukevan otteen.

Tussijälki on pestävissä pois normaaleista kangasmateriaaleista, joten lapsi voi rauhassa värittää. Materiaalin ansiosta valmistaja lupaa sivellinhuopakynien kestävän kuivumatta ainakin 3 vuotta edellyttäen, että korkit laitetaan kunnolla kiinni.

  • Sivellinhuopakynän kärki 1-3 mm.
  • Värin riittoisuus 300 metriä.
  • Vesiliukoinen muste – pestävissä helposti pois käsistä ja vaatteista.
  • EN-71-standardin mukaiset materiaalit.
  • Valmistaja tsekkiläinen Koh-i-noor.
  • Valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Brand

Koh-i-noor

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tue Help Center Ukraine-Oulu, tukipaketti 3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *