Ale!

Tue Parasta Lapsille ry:tä: Tukipaketti 17,60€ Kuvakirja

Alkuperäinen hinta oli: 22,00 €.Nykyinen hinta on: 17,60 €. (sis. alv)

Tue Parasta Lapsille ry:tä kirjalahjoituksella. Tässä paketissa osallistava kuvakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla. Kirjoittanut ja kuvittanut Kirsi-Maria Hiltunen. Normaali hinta 22,00€.

Toimitusoitetta ei tarvita erikseen – Koikkela Kustannus toimittaa kirjalahjoitukset Parasta Lapsille ry:n Haukiputaan toimipisteeseen. Yhdistyksen leireillä heikommassa asemassa olevat lapset saavat olla aidosti lapsia, ilman huolta perheen tilanteesta, vanhemmista tai sisaruksista.
Kiitos tuestasi. 🙏

Kotimainen Avainlipputuote. 🇫🇮

Tuotetunnus (SKU): TUKIPAKETTIKUVAK Osastot: ,

Kuvaus

Tue Parasta Lapsille ry:tä tukipaketilla! Tukipaketti sisältää Kirsi-Maria Hiltusen lastenkirjan Hilpertti Hiiren ja ystävien hauska päivä Hietamaalla. Osallistavassa kuvakirja kertoo eläinystävyksistä ja heidän touhukkaasta päivästään. Kirjassa monta sivua suuria Etsi-kuvia ja muita tehtäviä.

Tukipaketin saturomaanin voi ostaa 20% alennuksella ilman toimituskuluja. Koikkela Kustannus toimittaa lahjoitetut kirjat Parasta Lapsille ry:n Haukiputaan toimipisteeseen.

Kirjat tulevat tarpeeseen Parasta Lapsille ry:n leireillä, sillä aktiivisen päivän jälkeen lapset mielellään rauhoittuvat kirjojen ääreen. Leireille osallistuu vuosittain parisataa lasta, joten kirjat myös kuluvat käytössä.

Parasta Lapsille ry on vuodesta 1945 lähtien järjestänyt leiritoimintaa heikommassa asemassa oleville lapsille. Edelleen monella lapsella ja perheellä ei ole muuta mahdollisuutta lomaan kodin ulkopuolella. Veikkauksen tukemaan leiritoimintaan tulijat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein.

Tutustu Parasta Lapsille ry:n toimintaan nettisivuilla.

Lisätiedot

Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tue Parasta Lapsille ry:tä: Tukipaketti 17,60€ Kuvakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *