Ale!

Tukipaketti ukrainalaisille lapsille: Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

(1 tuotearvio)

Original price was: 10,00 €.Current price is: 8,00 €. (sis. alv)

Tue Ukrainasta paenneita lapsia lahjoittamalla paikallinen puuhakirja Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskuvia + tehtäviä. Tukipaketti 20% alennuksella, ilman toimituskuluja. Koikkela toimittaa lahjoitukset Help Center Ukraine-Oulu -järjestölle.
Tutustu myös muihin Help Center Ukraine-Oulu -tukipakettivaihtoehtoihin.

Kiitos, kun autat. 💙💛

Tuotetunnus (SKU): LAHJAUKRALAPSHILP Osastot: ,

Kuvaus

Tukipaketti ukrainalaisille lapsille Help Center Ukrain-Oulu -järjestön kautta – auta Ukrainasta paenneita lapsia lahjoittamalla suloinen väritys- ja puuhakirja. Katso myös muut tukipaketit ukrainalaisille lapsille.

Tukipaketissa maksat tuotteista 20% ovh-hintoja vähemmän etkä joudu maksamaan toimituskuluja. Toimitusosoitteesta ei tarvitse huolehtia – Koikkela Kustannus toimittaa kirjat Help Center Ukraine-Oululle, joka puolestaan lahjoittaa kirjat lapsille.

Värityskirjat ja kynät tulevat tarpeeseen, sillä Ukrainasta paenneilla lapsilla ei ole mukanaan kirjoja. Väritys- ja puuhakirjat tuovat mukavaa tekemistä ja lisäksi puuhakirjojen lyhyet tekstit auttavat oppimaan uuden maan kieltä. Valittavanasi on kaksi erilaista puuha/värityskirjaa (kotimaisia Avainlippu-tuotteita) ja laadukkaat tussit. Kokoa tuotteista mieleisesi paketti.

Help Center Ukraine-Oulu on hyväntekeväisyysjärjestö, joka perustettiin nopealla aikataululla maaliskuun 2022 alussa. Järjestö kerää kaikenlaista tarpeellista Ukrainasta paenneille yhteistyössä monien tahojen kanssa. Koikkela Kustannus haluaa olla mukana auttamassa ja tuomassa iloa lapsille.

Voit tutustua Help Center Ukraine-Ouluun heidän Facebook-sivuillaan.

Kiitos, kun autat. 💙💛

Tukipaketti 1: Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

Värityskuvia, varjokuvia, etsi erot -tehtäviä, sokkeloita ja paljon muuta hauskaa. Mukavan A4-kokoisen puuhakirjan kaikki sivut ovat mustavalkoisia, joten värittämistä piisaa. Kirja soveltuu erityisen hyvin 4-8-vuotiaille lapsille.

Painettu laadukkaalle, paksulle paperille, joka kestää värittämistä tusseilla ja vesiväreillä. Testattu toimivaksi kirjaiilja, kuvittaja Kirsi-Maria Hiltusen omilla lapsilla, jotka olivat myös mukana kirjan suunnitteluvaiheessa.

Suomalaista työtä: tehty ja painettu Suomessa!

Lisätiedot

Brand

Koikkela Kustannus

1 arvio tuotteelle Tukipaketti ukrainalaisille lapsille: Hilpertti Hiiren ja ystävien värityskirja + tehtäviä

  1. Maija

    Kiitos tästä tavasta auttaa, ihana idea <3

    • Kiiki

      Ajatuksena olikin, että tämä toisi iloa sekä ostajalle että saajalle – mukava kuulla, että ajatus toimi myös käytännössä. Kiitos palautteesta ja lämpöistä kesän jatkoa toivottaa Kiiki

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *