Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!

10,00  (sis. alv)

”Nyt lapset saa vihdoin luvan kanssa piirtää kirjaan!”
Palautetta eräältä äidiltä

Aivan uudenlainen lastenkirjan ja puuhakirjan yhdistelmä, jonka kuvittajana saa toimia lukija itse! Päästä mielikuvitus valloilleen ja piirrä tarinan hahmot – olisivatko he vaikkapa lohikäärmeitä, kuninkaallisia, viikinkejä tai nalleja? Vinkkien avulla saat tehtyä täysin omanlaisen kirjan, jota on kiva lukea myöhemmin.

Kuvita lapselle lahjaksi tai anna innokkaan piirtäjän kuvittaa kirja itse! 🎨 Täydellinen lahja lapselle, joka rakastaa piirtämistä, tai perheelle, joka tykkää piirtää ja värittää yhdessä! Ihana lahja lapsen läheiseltä hänen valmiiksi kuvittamanaan – mikä olisi ihanampi muisto omasta rakkaasta vanhemmat, kummista, isovanhemmasta kuin hänen itse kuvittamansa kirja.

Suomalaista työtä: tehty ja painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): 9789526911182 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lahja piirtäjälle: lastenkirja, jonka tarinan saa itse kuvittaa! Myös valmiiksi lahjapakettiin!

  • ”Oivaltava kirja!”
  • ”Ihana idea, kun lapsi pääsee itse kuvittamaan!”
    Palautetta lasten vanhemmilta kirjasta.

Ainutlaatuinen kirja, jossa saa itse päättää tarinan hahmot ja piirtää heidät.  Mistä hahmoista Sinä tai lapsesi haluaisi kuulla tarinan? Mielikuvituksen tueksi on annettu vino pino esimerkkejä merirosvoista keijuihin, leppäkertuista sammakoihin, koirista lehmiin.

Tarina kulkee läpi kirjan kuten normaalissa lastenkirjassa, mutta kuvitus puuttuu melkein kokonaan – inspiraation lähteenä on muutamia valmiita värityskuvia, kuten syntymäpäiväjuhlakattaus ja naamiaisvaatteita. Tarinan joukossa on paljon kuvitustehtäviä, kuten piirrä lahjapaketti, sekä tehtäviä, kuten synttärivaatteiden koristelu, värittäminen ja valinta. Aliisa, Eetvartti ja muut synttärivieraat viettävät synttäreillä mm. naamiaisia ja kuvittaja pääsee piirtämään mm. viekkaan merirosvon, kiltin noidan ja mahtavan velhon.

Kirjaa voi käyttää monella tavalla yhdessä ja erikseen. Lapsi voi piirtää itse, perhe voi piirtää yhdessä, vanhempi, isovanhempi tai muu lapsen läheinen voi kuvittaa kirjan lahjaksi lapselle tai lapsi voi kuvittaa kirjan omalle rakkaalleen, vaikka isovanhemmalle, lahjaksi. Ihana lahja piirtäjälle tai koko perheelle!

Kirsi-Maria Hiltunen, tuttavallisemmin Kiiki, on Koikkela Kustannuksen yrittäjä, kirjailija, kuvittaja, mielikuvitusrikas introvertti, puoliso ja kahden lapsen äiti. Kiikin lapset ovat innokkaita piirtäjiä, ja niinpä kirjailija-äiti eräänä päivänä alkoi pohtia, miksei voisi antaa lasten kuvittaa kirjaa. Siitä se ajatus sitten lähti!

Lue lisää kirjasta Koikkelan nettisivuilta.

👉 Katso myös muut lasten tuotteet.

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 297 × 210 × 4 mm (millimetri)
Nimi

Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit. Kuvita oma tarinasi!

Kirjoittaja ja kuvittaja

Kirsi-Maria Hiltunen

ISBN

978-952-69111-8-2

Kirjatyyppi

Nidottu

Koko

A4 (21 x 29,7 cm), paino 200 g

Sivuja

40, paperi laadukas, sopii hyvin esimerkiksi tussiväritykseen

Kieli

suomi

Julkaistu

marraskuussa 2019

Taitto

Kirsi-Maria Hiltunen

Kustantaja

Koikkela Kustannus, Ruukki, Suomi

Painopaikka

Painotalo Plus Digital, Lahti, Suomi

Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aliisa ja Eetvartti & kaverisynttärit – Kuvita oma tarinasi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...