Kortti Elämä on seikkailu

1,80  (sis. alv)

Upeassa kortissa ollaan taatusti valmiina seikkailuun! Motivaatiokortti muistuttaa, että elämässä on hyvä heittäytyä ainakin välillä ja että oikeastaan koko elämä on suurta seikkailua.

Kuvassa meidän kotikutoinen Legolas valmiina seikkailemaan! Kuvattu meidän kotipihalla.
Kuva ja kortti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVELSEIKKAILU Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elämä on seikkailu -kortti. Kortissa poika, jousipyssy kädessään ja nuoliviini selässään, nousee kivipaadelle. Teksti ”Joskus on hyvä heittäytyä seikkailuun!” Kortti muistuttaa, että elämässä pitää välillä heittäytyä ja että koko elämä on oikeastaan suuri seikkailu!

Kuvan otin meidän jokirannassa eräänä keväisenä päivänä. Eepi leikki Tolkienin kirjoista tuttua Legolasia ja seikkaili ympäri pihamaata. Välillä hän kävi harjoittelemassa jousipyssyllä ampumista maaliin. Tästä kuvasta tuli mielestäni aivan ihana – siinä on seikkailumieltä!

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä elämän seikkailusta kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu eräänä kauniina kevätpäivänä meidän omassa jokirannassa Revonlahdella
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Elämä on seikkailu -motivaatiokortti muistuttaa heittäytymisen tärkeydestä ja siitä, että oikeastaan koko elämä on suurta seikkailua.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kortti Elämä on seikkailu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *