Valon voima -kortti | Valo pyrkii aina voittamaan esteet

1,80  (sis. alv)

Kortissa talven sinisen hetken keskellä valoa hohtava lumilyhty ja teksti ”Valo pyrkii aina voittamaan esteet.” Valon voima -kortti muistuttaa sisäisen valon, hyvyyden, ilon, empatian voimasta.

Kuvattu järven rannalla Posiolla.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVVALONVOIM Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valon voima -kortti. Kortissa talven sinisen hetken keskellä valoa hohtava lumilyhty ja teksti ”Valo pyrkii aina voittamaan esteet.” Kortti muistuttaa, että pienikin valon säde voi näky kauas ja tunkeutua pienimmästäkin raosta tuomaan valoa. Samoin hyvyys, ilo, empatia, kauniit sanat hohtavat ympärilleen luoden turvaa, iloa.

Kuvattu Posiolla, tätini ja hänen miehensä mökillä. Teimme yhdessä serkkuni kanssa järven rannalle suuren lumilyhdyn ja laitoimme sen sisään muutaman kynttilän. Sinertyvässä talvi-illassa lumilyhty loisti lumoavaa valoa ympärilleen. Vaikka lumipallojen välissä ei ollut varsinaisia rakoja, kynttilöiden valo hohti lumipallon ohuemmista kohdista. Kirjoitin korttiin tämän mietelauseen, sillä se ja kuva kertovat valon ihmeellisestä voimasta. Myös ihmisen sisäinen valoa loistaa ympärilleen.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä valon voimasta kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu järven rannalla Posiolla
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Valon voima -kortti muistuttaa, kuinka katsomalla asioita eri vinkkelistä voi huomata jotain erilaista, ihmeellistäkin.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valon voima -kortti | Valo pyrkii aina voittamaan esteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *