Voimaa luonnosta -kortti: Synkkyydenkin keskellä luonto antaa voimaa ja rauhoittaa

1,80  (sis. alv)

Voimaannu ja löydä voimaa luonnosta. Kaunis kortti sumuisesta, harmaasta jokimaisemasta tekstillä ”Synkkyydenkin keskellä luonto antaa voimaa ja rauhoittaa”.

Kuva ja teksti a’la Kiiki. Kuvattu Revonlahdella, Koikkelan jokimaisemissa.
Suomalaista työtä: tehty ja painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTTSEMPSYNKHETKLUONTO Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Voimaa luonnosta kaunilla kortilla. Kuvassa myöhäissyksyn sumuinen jokimaisema ja teksti ”Synkkyydenkin keskellä luonto antaa voimaa ja rauhoittaa”.

Kuvan otin meidän jokirannassa eli Siikajokivarressa eräänä myöhäissyksyn päivänä. Puut olivat jo lehdettömiä, sää ja maisema harmaita. Harmaus masensi, mutta (kuten ystäväni kommentoi kuvan nähtyään), maisemasta ja luonnosta löytyi sittenkin kauneutta. Itselleni luonto ja etenkin tuo jokivarsi antaa voimaa. Masennuksen, uupumuksen, kiireen tai muun keskellä on hyvä päästä jokirantaan istumaan hiljaisuuteen ja seurata virtaavaa jokea ja ympäröivää luontoa. Ajatus selkenee, sydämen syde rauhoittuu ja taas jaksaa eteenpäin.

Voimaannuta ja temppaa ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä kotimaisella kortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen tai kehystä seinälle auttamaan jaksamaan.

Katso muutkin tsemppikortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Tsemppikortit tuovat uusia näkökulmia ja auttavat löytämään sisäisiä voimavaroja. Voit ostaa myös kaikki 10 tsemppikorttia yhteishintaan 13,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu Revonlahdella eräänä myöhäissyksyn päivänä.
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Ihana kortti voimaannuttamaan itseä tai läheistä. Muista, että saat voimaa luonnosta!

Lisätiedot

Paino10 g (gramma)
Mitat142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimaa luonnosta -kortti: Synkkyydenkin keskellä luonto antaa voimaa ja rauhoittaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *