Julkaistu Jätä kommentti

Uutuustuotteita: kotimaisia tarroja ja herkkuja!

kotimaiset tuotteet netistä

Alkuvuoden allekirjoittanut on ährännyt uudenlaisten tuotteiden parissa ja nyt vihdoin on osa kevään uutuuksista tarjolla. Nimittäin kotimaiset tarrat ja kotimaiset herkut eli luomukahvit, luomuteet ja käsintehdyt karkit!

Ihania tarroja on kuudenlaisia, kaikki painettu Raahessa eli pohjoispohjalaista laatua. Tarra-arkit ja tarrat ovat mukavan suuria ja niillä on kiva koristella kortit, vihot, kännykkäsuojat ja muut. Lapseni Roosa ja Eepi ovat olleet näidenkin suunnittelussa mukana, joten takuuvarmasti ovat lasten mieleen!

Lapsille on myös makoisia karkkeja: Kerttulin tikkareita ja Konstan karamellia. Kotimaista käsityötä! Ja ihanan herkullisia, kuten lahjomaton esiraati (Roosa 6v ja Eepi 11v) totesivat!

Aikuisillekin on jotain herkullista, nimittäin luomukahvia ja luomuteetä! Klaaran kahavia -sarjaan sisältyy kolme erilaista, maukasta luomukahvia. Tellun teetä -sarjassa on kolmea erilaista teelaatua, kaikki maustettuja luomuteitä: Rooibosta, valkoista teetä ja vihreää teetä. Sekä kahvit että teet on valmistanut kuopiolainen Café Nazca.

Tarrat ovat ihana lisä lapsen lahjapakettiin kirjan kaveriksi, vai mitä? Luomukahvi ja luomutee puolestaan sopivat ihanasti aikuisen lahjapakettiin mukaansatempaavan kirjan kaveriksi!

Lisää uutuuksia on tulossa, jahka ehdin kuvata ja päivittää nettisivuille!
Aurinkoa kevätpäiviisi! 🌞

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *