Julkaistu Jätä kommentti

Joulun 2021 tärkeitä päivämääriä

joululahjat netistä

Koikkelan verkkokaupasta löydät ihanat lahjat ja joulukortit läheisille annettavaksi. 🥰 Kaikki Koikkelan tuotteet saat halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä. 🎁 Kannattaa tutustua myös valmiisiin lahjapaketeihin, joihin olen koonnut valmiita tuotekokonaisuuksia lapsille ja aikuisille. Voit vaihtaa paketissa olevan onnittelukortin joulukortiksi kirjoittamalla toiveesi Kassan viesti-osioon.

Tässä joulun 2021 tärkeitä päivämääriä, jotta lahjat ja kortit varmasti ehtivät jouluksi perille.

🎁 1. Joulupaketit

a) Toimitus Postitse tai Matkahuollon kautta

Tilaa joululahjat Koikkelan verkkokaupasta viimeistään torstaina 16.12.

Näin varmistat, että ehdin tehdä paketit ja viedä Postiin/Matkahuoltoon ajoissa, jotta paketti ehtii sinulle tai vastaanottajalle jouluksi.

Jos haluat lahjapaketin mukaan joulukortin, voit tilata ne kätevästi samaan aikaan – mutta muista, että jos aiot lähettää kortit postitse, pitää ne tilata aiemmin!

b) Lahjan vastaanottaja Raahen tai Oulun seudulla?

Jos  paketin vastaanottaja asuu Raahen tai Oulun seudulla (kts. postinumerot Koikkelan nettisivulta), voit tilata paketin myös kotiinkuljetuksella. Valitse tällöin toimitusvaihtoehdoksi kotiinkuljetus (Raahe ja Oulu). Tee tilaus viimeistään keskiviikkona 22.12.2021. Toimitan paketit perille torstaina 23.12.2021.

c) Nouto Revonlahdelta

Jos asut Revonlahden/Ruukin lähistöllä, voit hakea tilauksen suoraan kotoani eli Koikkelan toimipisteeltä Sammalkankaantie 542, 92400 Ruukki.

Voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta, jolloin käytössäsi on monenlaisia maksutapoja. Tilauksen jälkeen soita ja sovitaan noudosta.

Tai voit tehdä tilauksen suoraan puhelimitse ja sovitaan noudosta. Maksu käy käteisellä tai kortilla, kuitin saat sähköpostiin/viestinä.

💟 2. Joulukortit

Koikkelalta löytyy laaja valikoima erilaisia joulukortteja. Se, milloin joulukortit pitää viimeistään tilata verkkokaupasta, riippu siitä, jaatko kortit itse ihmisille vai postitatko ne. Postituksessakin aikatauluun vaikuttaa se, haluatko postittaa kortit halvemmalla joulun ikimerkillä vai kalliimmalla kotimaisella ikimerkillä.

Lisäksi voit lähettää joulukortin suoraan vastaanottajalle käsinkirjoitettu kortti -palvelun avulla. Katso lisätiedot alta.

🤲 2.1 Joulukortit, jotka annat itse joulun aikaan

Jos haluat jakaa joulukortit suoraan ihmisille itse joulun aikaan, riittää, että tilaat joulukortit Koikkelan verkkokaupasta viimeistään perjantaina 17.12.2021

📮 2.2 Joulukortit, jotka lähetät itse

Jos tilaat postikortit Koikkelan verkkokaupasta itsellesi ja postitat ne itse, nämä ohjeet ovat sinulle. Vaihtoehtoja on kaksi riippuen siitä, kumpaa postimerkkiä haluat käyttää: halvempaa joulun ikimerkkiä (1,30€) vai normaalia kotimaan ikimerkkiä (1,85€). Postimerkit voit ostaa hyvin varustellusta kaupasta tai kioskista.

🎅 a) Joulun ikimerkillä varustetut joulukortit

Nämä ohjeet ovat sinulle, jos haluat postittaa joulukortit halvemmalla 1,30€ joulupostimerkillä eli joulun ikimerkillä.

Tilaa postikortit Koikkelan verkkokaupasta viimeistään tiistaina 7.12.2021.

Näin ehdin saada kortit postiin ajoissa, jotta ne ehtivät sinulle viikon 49 aikana.

Muista postittaa joulun ikimerkillä (1,30€) varustetut joulukortit viimeistään tiistaina 14.12.

🕊 b) Kotimaan ikimerkillä varustetut joulukortit

Nämä ohjeet ovat sinulle, jos haluat postittaa joulukortit normaalilla 1,85€ postimerkillä varustettuna.

Tilaa postikortit Koikkelan verkkokaupasta viimeistään maanantaina 13.12.2021.

Näin ehdin saada kortit postiin niin, että ne ovat sinulla viikon 50 aikana.

Muista postittaa kotimaan ikimerkillä varustetut joulukortit viimeistään sunnuntaina 19.12.

📬 2.3 Tilaa joulukortti suoraan vastaanottajalle

Voit ostaa Koikkelalta joulukortin ja sille käsinkirjoituspalvelun, jolloin kirjoitan valitsemasi kortin ja lähetän sen suoraan vastaanottajalle.

Tilaa tällainen käsinkirjoitettu joulukortti viimeistään perjantaina 17.12.2021., niin kortti ehtii jouluksi perille.

🎄 3. Viimetingan lahja?

Joskus voi käydä niin, että joulunaluskiireissä jokin lahja unohtuu ja muistuu mieleen vasta jouluaattona! Mutta ei hätää: Koikkelan e-lahjakortilla voit muistaa läheistä myös viimetinkaan! E-lahjakortti lähetetään vastaanottajalle pian tilauksen jälkeen. Lahjakortti käy kaikkiin Koikkelan tuotteisiin, ja se on voimassa 2 vuoden ajan ostosta, joten sillä lahjansaaja varmasti saa haluamansa lahjan. 💝

Myös nouto onnistuu vielä ainakin aatonaattona 23.12. Eli tee tilaus verkkokaupan kautta tai puhelimitse ja sovitaan noudosta osoitteesta Sammalkankaantie 542, 92400 Ruukki.

Ihanaa joulun odotusta! 🎄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *