Julkaistu Jätä kommentti

Alakko nää mua? Saturomaani ja tehtäväkirja Oulusta!

alakko nää mua?

Alakko nää mua? Mikäpä sopisi paremmin nimeksi saturomaanille, jossa seikkaillaan Oulussa?! Joulukuun alussa ilmestyy upea saturomaani Alakko nää mua? Satua ja totta Oulusta. Lastenromaani ja siihen liittyvä tehtäväkirja Alakko nää värittää? ovat nyt ennakkotilattavissa Koikkelan verkkokaupassa.

Saturomaani  kertoo suloisista eläinystävyksistä, jotka seikkailevat ympäri Oulua. Tutustu siileihin Kasperi ja Malla, oraviin Nupe ja Tiiti sekä vanhaan, viisaaseen varikseen Rainer, joka kertoo monenlaisia tarinoita ja historiaa Oulusta. Saturomaanin on kirjoittanut oululainen Arto Annala ja kuvittanut Eija Järvelä.

Alakko nää värittää? sisältää muhkean paketin monenlaista puuhaa ja väritettävää. Puuhakirjan on laatinut Kirsi-Maria Hiltunen, kuvitukset Kirsi-Maria Hiltunen ja Eija Järvelä.

Kirjasetti saatavilla myös alennettuun yhteishintaan. Voit valita myös valmiin joululahjapaketin, johon sisältyy kirjasetin lisäksi karkkia, kirjanmerkki ja joulukortti.

Tutustu lisää ja tilaa omasi! Tästä ihana paikallinen lahjaidea 7-12-vuotiaalle lapselle.🥰

Koikkelan nettisivuilta löydät tekstinäytteitä saturomaanista sekä esimerkkejä tehtäväkirjan tehtävistä tulostettavaksi.

Ihanaa joulun odotusta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.