Julkaistu Jätä kommentti

Joulun 2023 aikataulut

joululahjat netistä

Koikkelan verkkokaupasta saat ihanat lahjat ja joulukortit. Kaikki Koikkelan tuotteet saat halutessasi valmiiksi lahjapaperiin käärittynä. Kannattaa tutustua myös valmiisiin lahjapaketeihin, joihin olen koonnut valmiita tuotekokonaisuuksia lapsille ja aikuisille. Voit vaihtaa paketissa olevan onnittelukortin joulukortiksi kirjoittamalla toiveesi Kassan viesti-osioon.

Tässä joulun 2022 tärkeitä päivämääriä, jotta lahjat ja kortit varmasti ehtivät jouluksi perille.

1. Tuotetilaukset / joulupaketit

a) Toimitus Postitse tai Matkahuollon kautta

Tilaa joululahjat Koikkelan verkkokaupasta viimeistään maanantaina 18.12. Näin varmistat, että ehdin tehdä paketit ja viedä Postiin/Matkahuoltoon ajoissa, jotta paketti ehtii sinulle tai suoraan vastaanottajalle jouluksi. (Viimeinen postituspäivä kun on keskiviikko 20.12.)

Huomaa, että keskiviikon 13.12. jälkeen lähtevät tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon noutopaikkaan, jotta ne ehtivät perille – tässä vaiheessa ei enää siis lähetetä paketteja postilaatikkoon/luukkuun jaettavaksi.

Jos haluat lahjapaketin mukaan joulukortin, voit tilata ne kätevästi samaan pakettiin.

Huom: voit tilata paketille myös kotiinkuljetuksen, jolloin paketti toimitetaan vastaanottajan kotiin Postin toimesta. Tee tilaus tällöin  viimeistään maanantaina 18.12.

b) Käy ostoksilla tai nouda tilaus Koikkelan varastomyymälästä

Koikkelan varastomyymälä on auki keskiviikkoisin klo 10 – 17.30 ja muulloin sopimuksen mukaan.

Viimeinen virallinen aukiolopäivä ennen joulua on siis keskiviikko 20.12. Jos haluat tulla muina päivinä, soita tai viesteile, niin tiedän olla paikalla. Viimeisen työpäivän ennen joulua pidän perjantaina 22.12., jolloin voi vielä hakea tilauksia tai sopimuksen mukaan tulla ostoksille.

Voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta, jolloin käytössäsi on monenlaisia maksutapoja, ja sopia noudosta soittamalla tai viesteilemällä.

Tai voit tehdä tilauksen suoraan puhelimitse tai sähköpostitse ja sovitaan noudosta. Maksu käy käteisellä tai kortilla, kuitin saat sähköpostiin/viestinä.

Koikkela Kustannuksen varastomyymälä:
Sammalkankaantie 542, 92400 Ruukki.
Puh. 050 4861 884
Sposti kauppa [et] koikkela.fi
Paikan päällä käy maksuna käteinen ja kortti.

2. Joulukortit

Koikkelalta löytyy laaja valikoima erilaisia joulukortteja – suurin osa Kirsi-Marian suunnittelemia (kuvat, tekstit). Se, milloin joulukortit pitää viimeistään tilata verkkokaupasta, riippuu siitä, jaatko kortit itse ihmisille vai käytätkö Koikkelan Käsinkirjoitettu kortti -palvelua. Katso aikataulut alta.

2.1 Joulukortit, jotka annat itse joulun aikaan

Jos tilaat pelkkiä kortteja ja haluat jakaa joulukortit suoraan ihmisille itse jouluna, tilaa joulukortit Koikkelan verkkokaupasta viimeistään torstaina 14.12.2021. Tällöin kortit ovat sinulla viimeistään aatonaattona eli perjantaina 23.12.

Jos tilaat samssa sekä tuotteita että kortteja, tilaus lähetetään pakettina, jolloin ylempänä olevat kohdan 1 aikataulut pitävät paikkansa.

2.2 Tilaa joulukortti suoraan vastaanottajalle

Voit ostaa Koikkelalta joulukortin ja sille käsinkirjoituspalvelun, jolloin kirjoitan valitsemasi kortin ja lähetän sen suoraan vastaanottajalle.

Tilaa tällainen käsinkirjoitettu joulukortti viimeistään torstaina 14.12., niin kortti ehtii jouluksi perille.

3. Viimetingan lahja?

Joskus voi käydä niin, että joulunaluskiireissä jokin lahja unohtuu ja muistuu mieleen vasta jouluaattona! Mutta ei hätää: Koikkelan e-lahjakortilla voit muistaa läheistä myös viimetinkaan! E-lahjakortti lähetetään vastaanottajalle pian tilauksen jälkeen. Lahjakortti käy kaikkiin Koikkelan tuotteisiin, ja se on voimassa 2 vuoden ajan ostosta, joten sillä lahjansaaja varmasti saa haluamansa lahjan.

Myös nouto varastomyymälästä onnistuu vielä ainakin perjantaina 22.12. Eli tee tilaus verkkokaupan kautta tai puhelimitse ja sovitaan noudosta osoitteesta Sammalkankaantie 542, 92400 Ruukki.

Ihanaa joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *