Julkaistu Jätä kommentti

Luetut kirjat -lukupäiväkirja kahdessa sävyssä

luetut kirjat -lukupäiväkirja

Luetut kirjat -lukupäiväkirjat saapuvat pian painosta!

Sivuille näille kokoan lukuhetkeni,
talletan kirjani ja kokemukseni,
rakkaimmat lukumuistoni,
lukutoukan elämäni,
sivuilta mielen maailmaan sukellukseni.

Koska lukeminen antaa siivet!

(Runo lukupäiväkirjan ensimmäiseltä sivulta.)

Lukutoukkana on ihana lukea lukemattomia kirjoja ja sukeltaa uusiin maailmoihin. Luettujen kirjojen pinoja syntyy mielikuviin, mutta ennemmin tai myöhemmin ei voi enää muistaa, mitä kaikkea onkaan tullut luettua.

Ollessani lapsi tätini (myöskin Lukutoukka) vinkkasi minulle pitävänsä lukemistaan kirjoista lukupäiväkirjaa. Mikä ihana ajatus: kirja, josta löytyvät kaikki ne ihanat (ja joskus ei niin ihanat) kirjat, jotka on ajan saatossa ahminut!

Niinpä aloin pitämään omaa lukupäiväkirjaani. Siihen tulikin paljon kirjoja. Vuosien varrella olen usein palannut katsomaan, mitä kaikkea onkaan tullut luettua.

Oma lukupäiväkirjani on pelkkä viivoitettu pikkukirjanen. Niinpä halusin suunnitella kauniin lukupäiväkirjan, johon on mukava kirjata lukemansa teokset ylös. Samalla halusin haastaa itseni – ja muut samalla! – lukemaan mahdollisimman monipuolisesti.

Tästä syntyi Luetut kirjani -lukupäiväkirja, joka sisältää paljon tilaa luetuille kirjoille sekä erilaisia lukuhaasteita:

  • Lukemiani kirjatyyppejä ja -aiheita
  • Maailman ympäri lukemalla
  • Menneen maailman lukuhetkeni
  • Aakkoshaaste
  • Lukemistani kirjoista mieleenpainuvimmat
  • Parhaat lukuhetkeni
  • Vinkit itselle

Kirjan lopussa on tyhjiä sivuja, joihin voi esimerkiksi tehdä omia haasteita tai muita muistiinpanoja.

Koristele omannäköiseksi!

Lukupäiväkirjasta voi helposti tehdä omannäköisen. Sivut ovat yksinkertaisia, jotta voit tuunata kirjasta omanlaisen koristelemalla, värittämällä, piirtämällä jne.

A5 kokoinen lukupäiväkirja on juuri sopiva täytettäväksi ja koristeltavaksi. Kierrekirjana täyttäminen on mukavaa, sillä saat aukeamat ja yksittäiset sivut kunnolla auki.

Ihana itselle, upea lahja lukutoukalle. Kirjaa on saatavilla kahdessa eri sävyssä: pinkkinä ja taivaansinisenä. Kumpi sopisi paremmin Sinulle tai läheiselle Lukoukalle? Vai kenties molemmat Hälle, joka ahmii kirjoja?

Luetut kirjani -lukupäiväkirja on kotimainen Avainlippu-tuote, kuten muutkin Koikkelan paperituotteet – painopaikka Rannikon Laatupaino, Vihanti.

Tuttuun tapaan saat kirjan valmiiksi lahjapaperiin käärittynä ja vaikka suoraan lahjansaajalle toimitettuna. Joulun lähestyessä tämä on oiva lahjaidea rakkaalle Lukutoukalle – pienemmälle tai isommalle.

Ihania lukuhetkiä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *