Julkaistu Jätä kommentti

Salmiakkia ja toffeeta – Eeppinen racing -karamellit lisätty!

salmiakkia

Salmiakkia ja toffeeta tarjolla karkin ystäville! 😍 Lisäsin verkkokauppaan Eeppinen racing -karamellit, jotka ovat kotimaista käsityötä, kuten muutkin Koikkelan karkit. Valikoimaan kuuluvat herkulliset salmiakkisekoitus ja salmiakki-toffee-sekoitus.

Ostamalla Eeppinen racing -karkkeja tuet Eemil-Eepi Mäki-Uuron karting-uraa. Eepi ajaa omassa Eeppinen racing -tiimissä IAME Finland -sarjan Mini60-luokassa. Nuoresta iästään huolimatta Eepi on ajanut kartingia jo vuosia – hän aloitti harrastuksen 4-vuotiaana kesällä 2014. Eepin karting-elämään voit tutustua Facebookin Eeppinen racing -sivulla. Voit lukea lisää Eepistä Koikkelan nettisivuilta.

🍬 Eeppinen racing -salmiakkisekoituksessa on perinteisiä salmiakkinappeja ja kahdenlaisia hedelmäsalmiakkinappeja: karhunvatukkasalmiakkia ja passionsalmiakkia. Herkullinen yhdistelmä salmiakkia ja hedelmää! 😋 Hedelmäsalmiakit ovat glykyrritsiinivapaita.

🍬 Eeppinen racing salmiakki-toffee-sekoitus sisältää väkeviä vadelmasalmiakkikarkkeja (pinkit ja mustat karkit) ja toffeekarkkeja (ruskeat karkit). Ihanan makoisa sekoitus väkevää ja makeaa, väkevää salmiakkia, vadelmaa ja toffeeta. 😋 Tämän pussin kaikki salmiakkikarkit ovat glykyrritsiinivapaita.

Kaikki karkit ovat gluteenittomia, pähkinättömiä, maidottomia ja vegaaneja.

Tutustu makoisiin karkkiuutuuksiin ja tilaa itselle tai lahjaksi! 👉 https://www.koikkelakustannus.fi/tuote-avainsana/eeppinen-racing/

Jos tarvitset lahjaa kartingista pitävälle, Koikkelan valikoimasta löytyy muitain karting-aiheisia tuotteita, joista saat koottua upean lahjan.
👉 Tutustu myös muihin vauhdikkaisiin karting-aiheisiin tuotteisiin.

Eepi ja karting näkyvät myös Hilpertti Hiiren ja ystävien -sarjassa – kurkkaa kaikki Hilpertin tuotteet!

Kaikki Koikkelan tuotteet ovat kotimaista laatua: Suomessa suunniteltuja ja painettuja! Karkit Koikkelalle valmistaa Namitupa Ilmajoelta.  🇫🇮

Vauhdikasta viikkoa ja täpinää töppösiin! 🏎🏁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *