Kortti Elämän jäljet

1,80  (sis. alv)

Kauniissa kortissa märät jalanjäljet puisella terassilla ja teksti ”Meistä jokainen jättää jälkensä tähän maailmaan.” Motivaatiokortti muistuttaa meitä siitä, että jokainen jättää jälkensä tähän maailmaan, kohtaamiimme ihmisiin.

Kuvattu meidän saunan terassilla.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVJALANJALJ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elämän jäljet -motivaatiokortti. Kortissa märin jaloin tehtyjä jalanjälkiä puisella terassilla ja teksti ”Meistä jokainen jättää jälkensä tähän maailmaan.” Kortti muistuttaa, että jokaisen meidän elämä koskettaa jotakuta toista ja jättää jälkensä heihin – on se sitten rakas perheenjäsen, ystävä, naapuri, tuntematon jota autoimme. Meistä jokainen vaikuttaa tähän maailmaan tavalla ja toisiin ihmisiin tai toisella.

Kuvan otin meidän rantasaunan terassilla eräänä kesäpäivänä. Kävimme lasten kanssa uimassa ja saunomassa monituisia kertoja. Huomasin nämä jäljet terassilla ja minusta ne olivat niin hienot, että päätin ottaa niistä kuvan.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä vaikutuksestamme tähän maailmaan ja toisiimme kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu eräänä kauniina kesäpäivänä uinti-saunareissulla meidän rantasaunan terassilla, Revonlahdella
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Elämän jäljet -motivaatiokortti muistuttaa meitä siitä, että jokainen jättää jälkensä tähän maailmaan, kohtaamiimme ihmisiin.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kortti Elämän jäljet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...