Kortti Kaunis sielu

1,80  (sis. alv)

Taianomaisessa kortissa kelta-vihreänä hohtava ruusu pimeydessä ja teksti ”Sielun kauneus hohtaa ympärilleen valoa pimeimmässäkin yössä.” Motivaatiokortti muistuttaa meitä siitä, että todellinen kauneus menee pintaa syvemmälle – se on sitä hyvyyttä, jota luomme ympärillemme.

Kuvassa kirjajulkkareissa saamani ruusu kuvattuna ruokasalissamme.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVKAUNISSIEL Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaunis sielu -motivaatiokortti. Kortissa kelta-vihreänä hohtava ruusu pimeyden keskellä ja teksti ”Sielun kauneus hohtaa ympärilleen valoa pimeimmässäkin yössä.” Kortti muistuttaa, että kauneus on sisäistä. Todellinen kauneus kumpuaa syvältä sisimmästä, mene pintaa syvemmälle. Sieltä syvältä nouseva ystävällisyys, lämpö, empatia hohtaa valoaan ympärilleen ja ihastuttaa.

Kuvassa on kirjajulkkareissa saamani ruusu. Tämä ruusuyksilö oli niin kaunis, että kuvasin sitä erilaisessa valaistuksessa meidän ruokasalissa. Taustalla häämöttää vanha, kaunis ruusukuvioinen ryijy (näkyy hieman kuvan yläreunassa). Valo osui ruusuun, jolloin keltainen ruusu hohti ihmeellisesti. Tästä kuvasta tuli niin lumoava, että siitä täytyi saada kortti. Korttiin keksin tämän lauseen, sillä hohtava ruusu kuvastaa mielestäni ihanasti sielun kauneutta.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä todellisesta kauneudesta eli sielun kauneudesta kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvassa kaunis ruusu, kuvattu meidän ruokasalissa, Revonlahdella
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Kaunis sielu -motivaatiokortti muistuttaa meitä siitä, että tärkeintä ei ole ulkoinen kauneus, vaan sielun kauneus.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kortti Kaunis sielu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...