Kortti Ole oma itsesi

1,80  (sis. alv)

Kauniissa kukkakortissa upeita sävyjä hohtava kukka lähikuvassa ja teksti ”Maailma on täynnä sävyjä. Kanna omasi ylpeydellä!” Motivaatiokortti muistuttaa meitä siitä, että jokainen meistä on omanlainen ja hyvä ja arvokas juuri sellaisena kuin on.

Kuvassa kaunis onnittelukukka.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVOLEOMITSE Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ole oma itsesi -motivaatiokortti. Kortissa upea kukka hohtaen turkoosin ja purppuran sävyissä  ja teksti ”Maailma on täynnä sävyjä. Kanna omasi ylpeydellä!” Kortti muistuttaa meitä siitä, että jokainen meistä on omanlainen ja erityinen, tärkeä. Että jokainen on hyvä omana itsenään, juuri sellaisena kuin on.

Kuvassa on siskoni syntymäpäivänä saama kukka. Kyseinen kukka oli niin ihmeellinen, että otin siitä tämän lähikuvan. Kaunis kukka kuvastaa erityisyyttä, joten kirjoitin siihen tämän sävyistä kertovan tekstin.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä kantamaan itsensä ylpeydellä kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvassa siskoni saama onnittelukukka
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Ole oma itsesi -motivaatiokortti muistuttaa, kuinka jokainen meistä on tärkeä juuri sellaisena kuin on.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kortti Ole oma itsesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *