Näkökulma-kortti | Vaihtamalla näkökulmaa voit huomata…

1,80  (sis. alv)

Kortissa kevättalven aurinko paistaa pihlajan oksien lomasta ja teksti ”Vaihtamalla näkökulmaa voit huomata jotain uutta ja ihmeellistä.” Näkökulma-kortti muistuttaa katsomaan asioita eri näkökulmista.

Kuvattu meidän jokirannassa, Revonlahdella.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVNÄKÖKULM Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Näkökulma-kortti. Kortissa kirkas kevättalven aurinko paistaa pihlajan oksien lävitse ja teksti ”Vaihtamalla näkökulmaa voit huomata jotain uutta ja ihmeellistä.” Kortti muistuttaa, että asioilla on aina monia puolia. Katsomalla asioita monilta eri kannoilta, voi huomata jotain, mitä ei aiemmin ole ymmärtänyt. Usein esimerkiksi keskustelut toisten ihmisten kanssa voivat aukaista uusia näköaloja asioihin.

Kuvattu meidän jokirannassa eräänä kauniin kevättalven iltapäivänä, auringon jo lähes laskiessa taivaan rannan taa. Kuljin ympäri pihamaata kamera kädessä ottaen kuvia huikaisevan kauniista talvimaisemasta, lumisista puista, kimmaltavasta hangesta. Otin kymmeniä ja taas kymmeniä kuvia. Samalla tuli selväksi se, että jo pienellä suunnan muutoksella tai parilla askeleella sai aivan erilaisen, erityylisen kuvan aikaiseksi. Tämä sama pätee myös elämään: pienillä ajatusmuutoksilla voi nähdä jotain, mitä aiemmin hoksannut. Siksi kirjoitin korttiin tällaisen lauseen.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä näkökulman vaihtamisen tärkeydestä kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu meidän jokirannassa kevättalvella, Revonlahdella
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Näkökulma-kortti muistuttaa, kuinka katsomalla asioita eri vinkkelistä voi huomata jotain erilaista, ihmeellistäkin.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näkökulma-kortti | Vaihtamalla näkökulmaa voit huomata…”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *