Heijastus-kortti | Se, mitä annat ympärillesi, heijastuu takaisin

1,80  (sis. alv)

Kortissa kaunis sateenkaari heijastuu vesilätäköstä ja teksti ”Se, mitä annat ympärillesi, heijastuu takaisin.” Heijastus-kortti muistuttaa miettimään oman käytöksen vaikutuksia.

Kuvattu meidän pihatiellä, Revonlahdella.
Kuva, kortti & teksti Koikkelan Kiiki, painettu Suomessa!

Tuotetunnus (SKU): KORTMOTIVHEIJASTUS Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Heijastus-kortti. Kortissa sateenkaari, joka heijastuu taivaalta maassa olevaan lätäkköön. Ja teksti ”Se, mitä annat ympärillesi, heijastuu takaisin.” Kortti muistuttaa, että miten kohtelemme muita, he ylensä kohtelevat myös meitä. Jos siis haluat hyvää kohtelua, kohtele muita hyvin.

Kuvattu meidän pihatiellä. Tulimme Roosan kanssa kotiin ja huomasimme tien toisella puolella kauniin sateenkaaren. Ryntäsin äkkiä ottamaan valokuvia sateenkaaresta. Oli vasta satanut ja pihatiellämme oli suuri lätäkkö. Sain sateenkaaren heijastumaan sopivasti vesilätäköstä. Keksin kuvaan tämän lauseen, sillä kuva ja lause kertovat hyvin saman mitä Raamatussakin sanotaan ”Tee toisille niin kuin haluat itsellesi tehtävän.” Elämän tärkeimpiä ohjeita.

Muistuta ystävää, äitiä, isää, isovanhempaa, naapuria, läheistä oman käytöksen vaikutuksesta muihin kotimaisella motivaatiokortilla. Tai kiinnitä kortti jääkaapin oveen ja piristä päivääsi mietteellä.

Katso muutkin motivaatiokortit – korteissa kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä mietelauseita. Motivaatiokortit piristävät päivää ja auttavat löytämään uusia näkökulmia. Voit ostaa myös kaikki 12 motivaatiokorttia yhteishintaan 16,00€.

 • Kuvat, korttien suunnitelu ja mietelauseet Kirsi-Maria Hiltunen
  • Kuvattu meidän pihatiellä, Revonlahdella
 • Koko A6 (148 x 105 mm)
 • Suomalaista laatua! Kaikki Koikkelan kortit painetaan Suomessa
  • Painopaikka Laatupaino, Vihanti
  • Koikkelan korteille on myönnetty Avainlippu
 • Kortit myydään ilman kirjekuoria
 • Hinnat (sis. alv 24%):

Huom. Jos haluat yllättää ystävän tai muun läheisen käsinkirjoitetulla kortilla, voit käyttää Koikkelan korttipalvelua. Lisää korttipalvelu, niin kirjoitan kortin käsin ja lähetän suoraan vastaanottajalle, palvelun hinta 3,00€ (sis. alv 24%).

Heijastus-kortti muistuttaa, kuinka oma käytöksemme vaikuttaa siihen, mitä meitä kohdellaan.

Lisätiedot

Paino10 g (gramma)
Mitat142 × 105 × 0,3 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heijastus-kortti | Se, mitä annat ympärillesi, heijastuu takaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *