Väritettävä lorukirja: Roosan ja Eepin puuhakirja

10,00  (sis. alv)

Puuhakirja / lorukirja lapsilta lapsille! Väritä kuvituksia, jotka ovat tehneet Roosa-Ilona Mäki-Uuro (nykyisin 8v) ja Eemil-Eepi Mäki-Uuro (nykyisin 12v). Monipuolinen puuhakirja sisältää myös loruja ja vitsejä (kirjoittanut Kirsi-Maria Hiltunen) sekä Etsi kuva – ja Montako -tehtäviä. Painettu laadukkaalle, paksulle paperille, joka kestää värittämistä myös tusseilla ja vesiväreillä.

Väritysten valmistuttua saat personoidun, itse väritetyn lorukirjan – samanlaista tuskin löytyy keneltäkään! Ihana itselle tai lahjaksi lapselle tai aikuiselle. Sopii erityisen hyvin 3-10-vuotiaalle värittäjälle ja lorujen ystävälle.
Avainlippu-tuote: tehty kokonaan Suomessa.

Kuvaus

Väritettävä lorukirja lapsilta lapsille! Kirjan ilmeikkäät kuvitukset on valittu Roosa-Ilonan (nykyisin 8 vuotta) ja Eemil-Eepin (nykyisin 12 vuotta) vuosien varrella tekemistä piirroksista – Roosa on piirtänyt kuvat noin 2-8-vuotiaana, Eepi 2-12-vuotiaana. Tiedättehän: lapsella mielikuvitus toimii, mikä näkyy mielikuvituksellisina, upeina piirroksina! Lasten kuvat on valinnut ja muokannut väritettävään muotoon Roosan ja Eepin äiti Kirsi-Maria Hiltunen – Koikkela Kustannuksen yrittäjä, kirjailija, kuvittaja.

Lisäksi kirjan aukeamilla on Kirsi-Marian kirjoittamia loruja ja vitsejä, joiden inspiraationa ovat toimineet lasten piirrokset. Kirsi-Maria on myös koonnut ja tehnyt kirjan – Roosan ja Eepin avustamana, totta kai! Lapset ovat siis olleet alusta loppuun asti mukana suunnittelemassa kirjaa.

Värittämisen jälkeen saat omaperäisen, ainutlaatuisen lorukirjan, jota ei taatusti löydy toista juuri samanlaista! Itse väritettyä lorukirjaa on mukava lukea myöhemmin uudelleen ja uudelleen. Ja onhan se ihanaa, että kuvat ovat tehneet lapset! Se tuo koko kirjaan ihan oman tunnelmansa.

Väritettävä lorukirja on ihana itselle tai lahjaksi lapselle tai aikuiselle. Erityisen hyvin kirja sopii noin 3-10-vuotiaalle innokkaalle värittäjälle ja lorujen ystävälle.

Saat kirjan myös valmiiksi paketoituna ja vaikka suoraan lahjansaajalle toimitettuna! Voit valita kirjaan halutessasi kuvittajien eli Roosan ja Eepin nimikirjoitukset tai sekä kuvittajien (= Roosa ja Eepi) että kirjailijan (=Kirsi-Marian) nimmarit.

Monipuolinen puuhakirja on kokonaan kotimaista tuotantoa. Painettu Rannikon Laatupainossa, Vihannissa.

👉 Katso myös muut lasten tuotteet.

 

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)
Mitat 297 × 210 × 4 mm (millimetri)
Brand

Koikkela Kustannus

Nimi

Roosan ja Eepin puuhakirja, Väritettävää, tehtäviä, loruja ja vitsejä

Kuvittajat

Roosa-Ilona Mäki-Uuro ja Eemil-Eepi Mäki-Uuro

Kirjoittaja (lorut, vitsit)

Kirsi-Maria Hiltunen

ISBN

978-952-69515-5-3

Kirjatyyppi

Nidottu

Koko

A4 (21 x 29,7 cm), paino 200 g

Sivuja

44, paperi laadukas, sopii hyvin esimerkiksi tussiväritykseen

Kieli

suomi

Julkaistu

marraskuussa 2022

Taitto

Kirsi-Maria Hiltunen

Kustantaja

Koikkela Kustannus, Ruukki, Suomi

Painopaikka

Rannikon Laatupaino, Vihanti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Väritettävä lorukirja: Roosan ja Eepin puuhakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...